Outdoor | Casual | Menswear

GDPR политика за защита на личните данни

 

 

1. За документа

 

Ние държим на поверителността на Вашите лични данни и този документ обяснява как ние може да събираме, пазим, обработваме, споделямe и прехвърляме Ваши лични данни.


 

2. Какви лични данни събираме

 

Ние събираме следните лични данни:

    - Вашите имена, адреси, данни за фирма

    - Email адрес и телефон

    - IP адреси

    - Бисквитки

    - Лични данни от други източници - например от социални приложения като Facebook и Google

Всички данни се обработват според изискванията на закона и легитимни бизнес цели, за целите на сключване на договор и  с Вашето съгласие.


 

3. Съхранение на лични данни

 

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели. Може да пазим личните Ви данни и за по-дълъг период ако се изисква от закон или за легитмни бизнес цели, ако не е забранено от закона.


 

4. Обработка на лични данни

 

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:

     - За да оперираме нашия онлайн магазин

     - За бизнес цели като проследяване и анализ на работата на сайта

     - С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време


 

5. Споделяне на лични данни

 

Ние споделяме Вашите лични данни с:

      -  Куриерски компании - споделяме Вашите имена, телефонен номер, адреси, пощенски код, избор на куриерски офис

      -  Платежни системи и банки, когато извършите плащане с карта или еPay.bg/Paypal акаунт. Номерът на Вашата дебитна или кредитна карта се въвежда от Вас лично в сигурна платежна страница на оператора, Внимание - ние нямаме достъп и не записваме данните от Вашите карти в нашия онлайн магазин.

      -  Социални медии, като Facebook и Google

      -  Софтуерна компания Mirchev Ideas Ltd. в ролята на разработчик и хостинг доставчик на платформата за онлайн магазини Селитон


 

6. Информация за трети страни наши партньори

 

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата: 

 

     Facebook login
     Google+ login
     Google Analytics
     Google Tag Manager
     Facebook Pixel
     Facebook Event Tracking
     Google Remarketing Dynamic Product Feed

 


7. Бисквитки

 

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия Seliton-базиран онлайн магазин. Ние използваме  следните бисквитки:

      -  За опериране на сайта: без тези сайта няма да може да оперира коректно и Вие няма да можете ползвате поръчковия процес

      -  За проследяване на работата на сайта

      -  WLID   Позволява да намерим Вашите списъци с желани продукти

      -  PCC    Позволява да намерим Вашата постоянна или изоставена количка. С тази бисквитка всички избрани от Вас и поставени в Количката продукти, и които по някаква причина не сте закупили сега - ще се запазят и ще бъдат налични следващия път когато посетите нашият онлайн магазин  UrbanBox

      -  MIPHPF_SESSION1009222254  - Запазва идентификатора на сесията Ви

      -  Рекламни и за таргетиране

Първите два вида бисквитки са ни необходими за правилното функциониране на сайта, а от всички останали може да се откажете по всяко време, в секцията "Моите лични данни"


 

8. Вашите права и връзка с нас

 

Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате следните  права:

Информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.

Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни, моля свържете се с нас:

София 1504, ул. Тракия 35, офис 2

Тел. 0885316003

e-mail: info@urbanbox.eu 

 

Защитата на данните и сигурността на информацията са задължителна  част от корпоративната ни култура и политика.

При неудовлетвореност от комуникацията с нас по въпроса за Вашите Лични данни, имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни в България "Комисия за защита на личните данни".


В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.